65337ed57a

Leave Your Message

PRECISION IS QUALITY

Perusahaan wis mesthi netepi yakin sing "tliti iku kualitas" lan wis digawe kabeh gaweyan kanggo Nggawe kualitas donya.

Hubungi kita

Precision punika kualitas.Cara anyar kanggo nemokake produk sampeyan.

KATEGORI PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Jingzhi Automotive Gauge Co., Ltd. iki diadegaké ing 2012. Iku perusahaan sing spesialisasine ing desain lan Manufaktur pribadi pengawasan kanggo macem-macem bagean automotive interior lan njaba. Perusahaan wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing produksi alat inspeksi skala gedhe, peralatan lan peralatan produksi otomatis.
Waca liyane
perusahaan3l
01
advan01i91

Duwe tim desain profesional dhewe

advan02bf4

Kabeh bagean ing saham karo wektu timbal singkat

advan03e2x

Inspeksi kualitas sing mumpuni, jaminan kualitas

Kaluwihan

Kaluwihan

Kita duwe tim desain profesional lan peralatan manufaktur maju. Anggota tim kabeh duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing desain gage, lan kapasitas produksi saben wulan tekan luwih saka 150 set.

Ndeleng Liyane

Fasilitas Kita

PRODUK

Anggota tim kabeh duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing desain gage, lan kapasitas produksi saben wulan tekan luwih saka 150 set.

01020304
01020304

PUSAT WARTA

Mitra Kita

jingzhi1py9
jingzhi2xxu
jingzhi3r2r
jingzhi436n
jingzhi56qu
jingzhi64u5
jingzhi7263
jingzhi84s8

INQUIRY FOR PRICELIST

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.