65337ed57a

Leave Your Message

ПРЕЦИЗНОСТА Е КВАЛИТЕТ

Компанијата отсекогаш се придржувала до верувањето дека „прецизноста е квалитет“ и ги вложила сите напори да создаде светски квалитет.

Контактирајте не

Прецизноста е квалитет.Нови начини да го пронајдете вашиот производ.

КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОД

ЗА НАС

Ningbo Jingzhi Automotive Gauge Co., Ltd. е основана во 2012 година. Станува збор за компанија специјализирана за дизајн и производство на алатки за проверка за различни внатрешни и надворешни автомобилски делови. Компанијата има акумулирано богато искуство во производството на големи алатки за инспекција, тела и автоматизирана производствена опрема.
Прочитај повеќе
компанија3л
01
advan01i91

Имајќи наш професионален тим за дизајн

advan02bf4

Сите делови се на залиха со кратко време на носење

advan03e2x

Квалификувана инспекција на квалитет, обезбедување квалитет

Предност

Предности

Имаме професионален дизајнерски тим и напредна опрема за производство. Сите членови на тимот имаат повеќе од 10 години искуство во дизајнот на гаџети, а нашиот месечен производствен капацитет достигнува повеќе од 150 комплети.

Гледај Повеќе

Нашите капацитети

ПРОИЗВОД

Сите членови на тимот имаат повеќе од 10 години искуство во дизајнот на гаџети, а нашиот месечен производствен капацитет достигнува повеќе од 150 комплети.

Удобни и практични алатки за проверка на капакот на автомобилските светла за магла за проверка на тела Удобни и практични алатки за проверка на капакот на автомобилските светла за магла за проверка на тела
02

Проверка на тела е погодна и практична...

2024-01-02

Алатките за проверка на капакот на автомобилските светла за магла играат витална улога во процесот на производство на капаци за автомобилски светла за магла. Овие алатки се користат за проверка и проверка на големината, обликот и квалитетот на капаците на автомобилските светла за магла. Нивните функции се клучни за да се обезбеди квалитет на производот, да се подобри ефикасноста на производството, да се зајакне следењето на квалитетот и да се поддржи следливоста и подобрувањето на квалитетот.


Една од клучните функции на алатките за проверка на капакот на автомобилските светла за магла е да се обезбеди квалитет на производот. Со користење на овие алатки, големината и обликот на капакот на светлата за магла за автомобил може точно да се измерат за да се осигура дека производот ги исполнува дизајнерските барања. Ова помага да се избегнат отстапувања во димензиите или производи со невообичаена форма во производството, осигурувајќи дека се произведуваат само висококвалитетни, добро конструирани капаци за светлата за магла.

Види Детали
Алатката за проверка на вратата на вратата од автомобилот се проверува за да се обезбеди квалитет на автомобилот Алатката за проверка на вратата на вратата од автомобилот се проверува за да се обезбеди квалитет на автомобилот
03

Проверка на тела предната врата на автомобилот инспекција...

2024-01-02

Алатките за проверка на задната врата на автомобилот играат витална и незаменлива улога во производството на автомобили. Неговата важност не може да се прецени бидејќи опфаќа различни основни функции кои придонесуваат за безбедност, квалитет, ефикасност и севкупно подобрување во производството на возила.


Обезбедувањето безбедност е од витално значење за автомобилската индустрија, а задните врати се клучни компоненти кои директно влијаат на безбедноста на патниците и товарот. Со користење на алатка за проверка на задната врата, производителите можат да се осигураат дека задната врата е составена и инсталирана според строгите безбедносни стандарди. Овие стандарди вклучуваат мерки како што се проверка на затегнатоста на задната врата при затворање и отпорност на притисок на ветерот, што на крајот ја подобрува безбедноста на патниците и товарот во возилото.

Види Детали
Проверка на алати за инспекција на стаклениот покрив на автомобилот на тела Проверка на алати за инспекција на стаклениот покрив на автомобилот на тела
04

Проверка на тела подвижниот покрив на автомобилот g...

2024-01-02

Алатките за проверка на стаклениот покрив на автомобилот се од суштинско значење за да се обезбеди квалитетот и доверливоста на стаклото за автоматско покривање. Овие алатки играат витална улога во процесот на производство и контрола на квалитетот, обезбедувајќи бројни предности кои помагаат да се подобрат севкупните перформанси и долговечноста на вашата единица за застаклување на покривот.


Една од главните предности на користењето на алатката за проверка на стаклениот покрив на автомобилот е обезбедувањето на квалитетот на инсталацијата. Со користење на овие алатки, производителите можат да потврдат дека стаклото на подвижниот покрив на автомобилот е инсталирано според специфични спецификации. Ова вклучува обезбедување непречено функционирање на светларникот кога е затворен и отворен, како и обезбедување на сигурно затворање за да се спречи навлегувањето на водена пареа и бучава. Со почитување на овие стандарди, севкупната функционалност и издржливост на стаклото од покривот е значително подобрена, давајќи им мир и на производителите и на потрошувачите.

Види Детали
Проверка на тела за откривање на карактеристична линија за заптивка за заптивка за намалување на вода Проверка на тела за откривање на карактеристична линија за заптивка за заптивка за намалување на вода
05

Проверка на лентата за заптивка за намалување на вода на тела...

2024-01-02

Во автомобилската индустрија, осигурувањето на квалитетот и перформансите на компонентите на возилото е од клучно значење. Една од компонентите што игра клучна улога во хидроизолацијата на возилата, звучната изолација и отпорноста на прав е водоотпорната заптивна лента. За да се осигури дека овие заптивки ги исполнуваат барањата за дизајн и функционираат како што се очекува, употребата на алатки за проверка на заптивките за сечење вода во автомобилот е критична.


Важноста на овие алатки за проверка се рефлектира во различни аспекти, од кои секој придонесува за севкупниот квалитет и безбедност на возилото. Една од клучните функции на алатката за инспекција на заптивната лента за заптивање на автомобилот што се сече со вода е да ги обезбеди перформансите на запечатување на заптивната лента. Ова вклучува тестирање на големината, обликот и севкупните својства на запечатување на лентата за да се осигура дека ги исполнува потребните стандарди. Со тоа, алатката за проверка помага да се подобрат запечатувачките својства на вашето возило, а со тоа придонесува за неговата севкупна функционалност и долговечност.

Види Детали
Проверка на прицврстените алатки за откривање на предниот и задниот браник на автомобилот Проверка на прицврстените алатки за откривање на предниот и задниот браник на автомобилот
06

Проверка на тела автомобилот напред и назад б...

2024-01-02

Важноста на алатките за проверка на предниот и задниот браник во автомобилската индустрија не може да се потцени. Овие алатки играат витална улога во обезбедувањето на безбедноста, квалитетот и ефикасноста на автомобилското производство, како и спречување на потенцијални проблеми и обезбедување на потребната поддршка за податоци за контрола на квалитетот.


Прво и основно, безбедноста на возилото и неговите патници е најважна. Вашиот браник е важна безбедносна компонента на вашиот автомобил, дизајниран да го апсорбира ударот и да ја минимизира штетата во случај на судир. Со користење на специјализирани алатки за проверка, производителите можат да обезбедат точност на местата за инсталирање на браниците и компонентите за прицврстување, како и интегритет на структурата. Ова осигурува дека браникот ја обезбедува очекуваната заштита во случај на судир на автомобил, а со тоа ја зголемува севкупната безбедност.

Види Детали
Алатката за проверка на полнењето на автомобилското масло за проверка на тела го проверува запечатувањето на портата за масло Алатката за проверка на полнењето на автомобилското масло за проверка на тела го проверува запечатувањето на портата за масло
08

Се проверува полнењето за автомобилско масло на фикс...

2024-01-02

Редовната проверка на резервоарот за гориво на вашиот автомобил е од суштинско значење за да го одржите вашето возило безбедно и правилно да функционира. Употребата на алатка за проверка на полнење гориво за автомобил е од клучно значење за оваа задача бидејќи помага да се идентификуваат сите потенцијални проблеми со отворот за полнење и се осигурува дека таа функционира правилно.


Примарната цел на алатката за проверка на полнење гориво за автомобил е да ја процени состојбата на вратот за полнење гориво и неговите компоненти. Со користење на оваа алатка, сопствениците на автомобили и механичарите можат ефикасно да ги проверат перформансите на запечатување на пристаништето за масло за да спречат истекување на гориво и туѓи материи да влезат во резервоарот за гориво. Ова е од суштинско значење за одржување на безбедноста на вашето возило и спречување на какви било потенцијални опасности поврзани со истекување на гориво или загадување.

Види Детали
Проверка на алати за проверка на браникот за прицврстување на автомобилот Проверка на алати за проверка на браникот за прицврстување на автомобилот
09

Проверка на проверка на браникот на тела за...

2024-01-02

Во областа на автомобилската безбедност и поправка, важноста на алатките за проверка на браникот на автомобилот не може да се игнорира. Овие алатки играат витална улога во обезбедувањето на безбедноста на вашето возило и неговата околина. Со ефективна проверка и одржување на браниците на вашиот автомобил, можете значително да го намалите ризикот од предизвикување повреда на други возила и пешаци додека возите.


Има многу предности за користење на алатката за проверка на браникот на автомобилот. Прво и основно, овие алатки помагаат да се подобри безбедноста на патиштата. Клапките од кал се дизајнирани да ги блокираат калта, дождот и остатоците околу вашето возило, намалувајќи го ризикот од прскање и прскање што може да ја намалат видливоста и да доведат до несреќи. Со користење на алатка за проверка на браници, возачите можат да се погрижат нивните браници да се во врвна состојба, со што се подобрува безбедноста при возење.

Види Детали
Проверка на алатите за проверка на делови за отсекување на надворешноста на автомобилот Проверка на алатите за проверка на делови за отсекување на надворешноста на автомобилот
010

Проверка на тела на автомобилската надворешност ...

2024-01-02

Опремата за проверка на надворешните фитинзи има висока точност на мерење, не се плаши од деформација, ниски трошоци за одржување и добра погодност. Откривање на клучните карактеристики на производот, откривање на карактеристична линија, откривање на функционална дупка, откривање на области склони кон деформација за време на склопувањето, монтажа на автомобил и откривање на совпаѓање на производната функција. Во процесот на производство на автоделови, реализацијата на онлајн инспекција на автоделови обезбедува брза проценка за квалитетот на автоделовите во производството, ја осигурува безбедноста и брзината на обработка на автомобилското склопување и го подобрува квалитетот на автоделовите.


Инспекцијата на автомобилските фарови стана составен дел од производствениот процес во автомобилската индустрија. Користењето на инспекција на светлото на автомобилот има многу предности, вклучително и обезбедување квалитет, подобрување на безбедносните перформанси, намалување на грешките и стапките на отпад и подобрување на ефикасноста на производството.

Види Детали
01020304
01020304

ВЕСТИ ЦЕНТАР

Нашите партнери

jingzhi1py9
jingzhi2xxu
jingzhi3r2r
jingzhi436n
jingzhi56qu
jingzhi64u5
jingzhi7263
jingzhi84s8

ПРАШАЊЕ ЗА ЦЕНОВНИК

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.