65337ed57a

Leave Your Message

SAKTËSIA ËSHTË CILËSIA

Kompania i është përmbajtur gjithmonë besimit se "precizioni është cilësi" dhe ka bërë çdo përpjekje për të krijuar cilësi botërore.

Na kontaktoni

Saktësia është cilësi.Mënyra të reja për të gjetur produktin tuaj.

KATEGORIA E PRODUKTEVE

PËR NE

Ningbo Jingzhi Automotive Gauge Co., Ltd. është themeluar në vitin 2012. Është një kompani e specializuar në projektimin dhe prodhimin e veglave të kontrollit për pjesë të ndryshme automobilistike të brendshme dhe të jashtme. Kompania ka grumbulluar përvojë të pasur në prodhimin e mjeteve të inspektimit në shkallë të gjerë, instalimeve dhe pajisjeve të automatizuara të prodhimit.
Lexo më shumë
kompania 3l
01
advan01i91

Duke pasur ekipin tonë profesional të projektimit

advan02bf4

Të gjitha pjesët janë në magazinë me kohë të shkurtër të prodhimit

advan03e2x

Inspektim i kualifikuar i cilësisë, sigurim i cilësisë

Avantazhi

Përparësitë

Ne kemi një ekip profesional të projektimit dhe pajisje të avancuara të prodhimit. Anëtarët e ekipit të gjithë kanë më shumë se 10 vjet përvojë në dizajnimin e matësve dhe kapaciteti ynë mujor i prodhimit arrin më shumë se 150 komplete.

Shiko më shumë

Objektet tona

PRODUKT

Anëtarët e ekipit të gjithë kanë më shumë se 10 vjet përvojë në dizajnimin e matësve dhe kapaciteti ynë mujor i prodhimit arrin më shumë se 150 komplete.

01020304
01020304

QENDRA E LAJMEVE

Partnerët tanë

jingzhi1py9
jingzhi2xxu
jingzhi3r2r
jingzhi436n
jingzhi56qu
jingzhi64u5
jingzhi7263
jingzhi84s8

KËRKESË PËR ÇMIMORIN

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.