65337ed57a

Leave Your Message

PRESISI nyaéta KUALITAS

Pausahaan geus salawasna anut kana kapercayaan yén "precision nyaeta kualitas" na geus nyieun unggal usaha pikeun Jieun kualitas dunya.

Taros Kami

Precision nyaéta kualitas.Cara anyar pikeun mendakan produk anjeun.

KATEGORI PRODUK

TENTANG KAMI

Ningbo Jingzhi Automotive Gauge Co., Ltd. didirikan dina 2012. Ieu mangrupakeun parusahaan specializing dina rarancang jeung manufaktur parabot inspeksi pikeun sagala rupa bagian otomotif interior jeung exterior. Pausahaan geus akumulasi pangalaman euyeub dina produksi parabot inspeksi badag skala, fixtures jeung alat produksi otomatis.
Maca deui
perusahaan3l
01
advan01i91

Gaduh tim desain profésional urang sorangan

advan02bf4

Sadaya bagian aya di stock kalayan waktos kalungguhan pondok

advan03e2x

Inspeksi kualitas mumpuni, jaminan kualitas

Kauntungan

Kaunggulan

Kami gaduh tim desain profésional sareng alat manufaktur canggih. Anggota tim sadayana gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina desain gage, sareng kapasitas produksi bulanan urang ngahontal langkung ti 150 sét.

Tempo deui

Fasilitas Urang

PRODUK

Anggota tim sadayana gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina desain gage, sareng kapasitas produksi bulanan urang ngahontal langkung ti 150 sét.

01020304
01020304

PUSAT wartos

Mitra Kami

jingzhi1py9
jingzhi2xxu
jingzhi3r2r
jingzhi436n
jingzhi56qu
jingzhi64u5
jingzhi7263
jingzhi84s8

INQUIRY Pikeun PRICELIST

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.